Windows

“Alle Data Verwijderen” Laat Gevoelige Gegevens Achter In Windows 10 En 11 21H2

By يونيو 20, 2022يونيو 30th, 2022No Comments

De upgrade is gratis voor gebruikers van Windows 10, maar de minimum systeemvereisten voor Windows 11 zijn hoger dan die van Windows 10, zeker wat betreft de processor. Snap-groepen en Snap-lay-outs bieden meer flexibiliteit. Ben je nog niet klaar om over te stappen naar Windows 11? Dan kun je Windows 10 voorlopig nog even blijven gebruiken. Windows 10 wordt tot 14 oktober 2025 ondersteunt. Hardware voldoet vaak nog prima maar niet voor de recente windows door commerciële redenen.

Met de introductie van Windows 10 is er een behoorlijke wijziging in de officiële duur van de ondersteuning. De originele versie van Windows 10, 1507, wordt namelijk maar tot juli 2017 ondersteund. In de gedachtegang van Microsoft krijg je namelijk elk jaar gratis de meest recente versie van Windows 10. Vòòr Windows 10 moest je voor de versie upgrades flink betalen. deze site Om in de toekomst verzekerd te blijven van beveiligingsupdates is het dus wel zaak om de versie updates van Windows 10 te installeren als ze beschikbaar komen. Of je nu op je tablet, mobiele telefoon of PC zit, alles werkt met één versie van Windows 10.

Betere Updates

Door het aanmeldscherm weergeven bij hervatten uit te vinken zal de computer vanuit de screensaver niet meer om een wachtwoord vragen. Naast het aanmelden tijdens het starten van de computer kan de computer om een wachtwoord vragen om uit de slaapstand te komen. Deze instellingen kunnen gewijzigd worden binnen Windows energiebeheer. Voor het wijzigen van het ontgrendelen uit de slaapstand moet je naar het Windows energiebeheer toe. Naast het beveiligen met een pincode of wachtwoord kan er gekozen worden om de computer automatisch te laten vergrendelen.

  • Voor creatieve professionals die alleen het beste goed genoeg vinden voor het bewerken, verwerken en afspelen van muziek en films, zijn er deze geavanceerde apps.
  • Vink aan dat je je wachtwoord kent, maar niet kunt inloggen en klik op ‘Next’.
  • Wil je meer lezen over Windows 11 of heb je vragen?
  • Gebruik opmaakprofielen of stijlen als je Word of Google Docs gebruikt om gemakkelijk een inhoudsopgave te maken.

Alle Dell Windows-pc’s die momenteel op dell.com worden verkocht, voldoen aan de vereisten voor Windows 11. Pc’s met Windows 11 vooraf geïnstalleerd zijn beschikbaar vanaf 5 oktober. Verminder de cognitieve belasting van werknemers met een vereenvoudigde en gestroomlijnde gebruikersinterface die eenvoudig ingericht kan worden met Snap Layouts en Snap Groups.

Er worden ook functies aangeboden waarmee mensen met een passie voor computers erg blij zullen zijn. Je kunt de Pc-statuscontrole-app gebruiken om te bepalen of jouw apparaat in aanmerking komt voor een upgrade naar de nieuwe Windows. Veel pc’s die minder dan vier jaar oud zijn, zullen kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Ze moeten wel de meest recente versie van Windows 10 hebben en voldoen aan de minimale hardwarevereisten. Het downloaden en installeren van de nieuwe Windows neemt waarschijnlijk meer tijd in beslag dan een normale functie-update voor Windows 10.

Stap 1: Je Pc Opnieuw Instellen

Een nieuwe versie van Windows kan de pc-markt dan een boost geven. De eerste Windows 10 upgrade staat voor ergens volgende maand op de rol. Het betekent weer een hoop risico’s betreffende crashende systemen en niet meer werkende drivers. Uitstellen van de komende Windows-upgrade kan, met de Pro-versie. Microsoft heeft het pushen van upgrades flink versneld.

Volgens de eerste plannen kon je op een computer met het nieuwe besturingssysteem ook Android-apps installeren. De komst van deze ondersteuning is echter uitgesteld tot 2022. De aanpassingen zijn zeker fraai, maar de cosmetische ingrepen zijn geen reden om snel het nieuwe besturingssysteem te installeren. Het is leuk dat Teams voortaan standaard van tevoren is geïnstalleerd, maar veel mensen hadden dit programma tijdens de coronacrisis al zelf op hun computer gezet. Het eerste en grootste verschil tussen Windows 10 en Windows 11 is meteen zichtbaar. Na enkele jaren van strakke en hoekige vormgeving is het uiterlijk flink veranderd.

Leave a Reply

تواصل معنا
1
هل تريد مساعدة؟ راسلنا
مرحبا
شركة الإيوان